We bieden hulp aan familieleden en partners, evenals aan professionals in de zorg.
Zorgverzekeraar CZ en 'Hulp bij dementie Maastricht en Heuvelland' organiseren lotgenotenbijeenkomsten voor mantelzorgers van mensen met dementie. Zodat u nóg beter voor uw naaste kunt zorgen, maar ook voor uzelf!

Deze bijeenkomsten worden geleid door een professionele en gespecialiseerde trainer van Martha Flora, een particulier initiatief in dementiezorg. Tijdens de lotgenotenbijeenkomst leert u over de fasen en symptomen van dementie en krijgt u tips over het omgaan en communiceren met iemand met dementie. Er is ook ruimte voor het delen van verhalen en ervaringen.

Zorgt u voor iemand met dementie? Volg dan een van onze bijeenkomsten!

Er zijn maximaal 12 deelnemers per bijeenkomst. De bijeenkomsten zijn 's middags tussen 13.00 en 17.00 uur; op 21 oktober in Maastricht, 24 oktober in Maastricht, 9 december in Kerkrade, 12 december in Kerkrade; 3 februari in Maastricht en 6 februari in Maastricht. Deelname is gratis.

De bijeenkomsten zijn 's middags tussen 13.00 en 17.00 uur. Er zijn maximaal 12 deelnemers per bijeenkomst. Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen met daarin uw naam en de voorkeursdatum van de bijeenkomst die u wilt bijwonen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'aanmelding lotgenotenbijeenkomst'. Of u kunt bellen naar het CZ Zorgteam via (013) 594 9777. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Voor meer informatie over deze bijeenkomsten in de regio Maastricht kunt u contact opnemen met Judith Lansink, ketencoördinator: 06 12255124, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
inloggenbl