We bieden hulp aan familieleden en partners, evenals aan professionals in de zorg.
...waar uw ideeën voor dag/tijdbesteding tot bloei komen. Schouwburg Venray fungeert als kiempleklocatie en opent elke dinsdag vanaf 2 juni tot en met 21 juli van 10.30u tot 14.00u haar deuren voor ouderen, mensen met dementie en hun mantelzorgers. De kiemplek is een initiatief van het Ontzorgteam.

Kwaliteit van leven
Bij de kiemplek gaat het om kwaliteit van leven. Het leven kunnen blijven leven zoals je dat gewend bent. Kunst, klassieke muziek, literatuur... daar wil je van blijven genieten. De kiemplek biedt gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en interesses te delen. Vanuit de inbreng op de kiemplek komen nieuwe vormen van dag/tijdsbesteding tot bloei.

Programma
Een koffiemoment, gezellig lunchen, mensen ontmoeten, een thema-invulling, dat zijn de contouren waarbinnen interesses gedeeld kunnen worden. Begeleiding is in handen van een kiemcoach. De thema-invulling staat ten dienste van de ideeënuitwisseling. Mensen met passie uit de regio dragen hieraan bij. Op 2 juni is er om 11.30u een muzikale ontmoeting met pianist Hans van der Pol.

Entree voor de kiemplek is gratis. Drankjes en eventuele lunch zijn voor eigen rekening.
Meer informatie: www.hetontzorgteam.nl. Aanmeldingen en vervoersmogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0478-782900.

Bekijk ook de  flyer.KiemplekVenray.pdf

logo def email
inloggenbl